EETHUIS DE KNUISTBOOM

EETHUIS DE KNUISTBOOM Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 920 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis de Knuistboom. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 22:34 Je krijgt per mail en sms een tijdsbestek over de bezorging, da’s fijn. Het eten is nog warm bij aankomst en smaakt lekker.
8 mei 2022 om 19:15 Kk smerig eten en komen afspraken niet na
30 apr 2022 om 21:19 Ik krijg elke keer griep als ik eten bestel. Licht het aan mij ? of de voedsel? dat weet ik dus niet. Het valt mij op dat ik ziek wordt. Sorry moest dit echt kwijt.
24 apr 2022 om 12:22 Het eten was heerlijk maar weer geen sausjes erbij!
23 apr 2022 om 23:20 Schmeckt nicht gut. Pizza Schmeckt scheiße, voll verbrannt. Wallah.
8 apr 2022 om 23:46 Ruim 1 1/2 uur moeten wachten. Om 20 uur besteld en om 21.33 uur werd er aangebeld. Eten was goed.
4 apr 2022 om 16:52 Werd vroeg/op tijd bezorgd ,het was heerlijk en goed warm alleen jammer dat er weer geen sausjes bij waren!
1 apr 2022 om 8:14 Lange bezorgtijd deze keer. Eten was weer prima!
27 mrt 2022 om 7:48 Netjes op tijd geleverd
26 mrt 2022 om 22:00 Na 1,5 uur gebeld waar het eten bleef, uiteindelijk was het er na 1 uur en 45 minuten. Jammer dat dit zo lang moet duren.
26 mrt 2022 om 18:56 Perfect
24 mrt 2022 om 21:12 De bezorging duurt altijd enorm lang (minimaal een uur), maar het eten is fantastisch.