EETHUIS DE KNUISTBOOM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1144 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis de Knuistboom. Meer weten? Ontdek meer

15 apr 2024 om 20:13 Heerlijke kapsalon en meer dan wat wij gewend zijn bij een ander!
15 apr 2024 om 13:04 De temperatuur was al redelijk afgenomen toen t eindelijk gebracht werd. Geen idee hoeveel adressen dat ie al meer had gehad voor ie bij ons aankwam. Wachttijd van 1,5 uur.
14 apr 2024 om 7:56 45 minuten voor ik mijn eten in handen had kreeg ik al bericht dat het "snel" aan zou komen. Eten was goed warm maar de shoarma was veel ui en weinig vlees. Kleffe patat in hetzelfdebakjewaarvleesin zat Pita brood warm Uiensaus lekkerder dan vlees
1 apr 2024 om 19:47 Super snelle bezorging, maaltijd was goed van temperatuur en heerlijk op smaak.
28 mrt 2024 om 18:55 Zoals gewoonlijk heerlijk
24 mrt 2024 om 9:54 Nog nooit zo lang moeten wachten, na een telefoontje kregen we eten dat bijna koud was. Viel een beetje tegen
23 mrt 2024 om 21:35 Besteld om 19.20 om 20.15 stond er de bestelling bezorgd was… we hadden niks nog afgewacht om 21u gebeld toen kwamen ze net aan Eten was zeer slecht ingepakt had aan alle kanten gelekt. Het was steenkoud slappe friet en veel verbande stukken kipdoner
21 mrt 2024 om 21:19 Niet te eten shoarma niet gebakken en patat zo slap door de aluminuim folie die erop zit gerecht word gewoon gesmoord
17 mrt 2024 om 20:14 Bezorging duurde bijna 2 uur ipv de 49 min die voorspeld waren. Eten was allemaal niet lekker. Nooit meer voor ons!
15 mrt 2024 om 21:02 Wel lang gewacht, 90 min ipv aangegeven 19 minuten. Maar heerlijk gegeten en goed warm
10 mrt 2024 om 19:21 De tas waar het eten in zat drupte van het vocht/vet. De knoflooksaus was zuur!! paprika en champignons waren minimaal aanwezig in de shoarma speciaal schotel. Wel top dat er zo min mogelijk plastic is gebruikt maar niet te doen op dat aluminium bord
9 mrt 2024 om 20:35 Nu toch echt negatief. Nadat het de laatste keer niet goed was, dacht ik dat het een incident was. Helaas vandaag weer. Geen salade geleverd, geen standaard pita en saus. Wel de extra saus die ik had besteld, maar die was zuur! Ik ben geen klant meer